Bäst just nu.

Nya favorit morgonmålet är naturell yoghurt med kiwi. Namskis!


Äntligen Hemma.

Ah! Femton timmar i samma byggnad börjar bli lite mot för-mycket-sidan. Traskade mot jobbet i rask takt lite efter nio i morse och här är jag nu många timmar senare i min säng -- färdig att stupa när klockan slår 02. Hade skolning idag på jobbet om attityder inom kundbetäningen. Riktigt givande skolning med nya synpunkter på situationer. Utrymmet kanske inte var det bästa möjliga -- svettigt, inga fönster och att sitta i soffa i sju timmar.. Nja tack, men man tager vad man haver. Efter soffsittandet fick vi springa röven av oss en våning upp. Det var mycket idag. Plötsligt mindes man vad stress-stress på jobbet är igen. Har saknat denna "jobbkänsla" lite. Nåväl, snart ångrar jag att jag sagt detta. Högsäsongen för turister börjar snart, whoppidhuppi...

Nu kliar det något förfärligt under armarna, jag mår illa och klockan tickar.
Det är en ny dag imorgon.
Bäst för Huiro att slumra in.
Planerar att sova tills 1. Klockan ringer 2. Någon ringer och väcker mig 3. Jag inte orkar sova längre eller 4. Jag måste på vessa.

Uh.
Sov gott!

25.

Jösses!

Dagens upptäckt.

Halloumiost är ju bara inte gott. ryser ännu av bara tanken. så äckligt var det.
Det sorgliga i min upptäckt är att jag hade en vacker bild av denna ost från tidigare år, men så idag när jag stekte och åt den tillsammans med sallad och kyckling, så förändrades bilden totalt.
Hujedamej, så fruktansvärt. Smakade bää bää! Ni vet, muu muu, woff woff, mjau mjau.

Konstiga saakkeerr.

Väldigt många av mina strumpor har fått små hål på sig, vilket inte brukar hända. En annan konstig sak är att mina fötter har blivit större eller bredare. Eller. Så har alla mina skor helt plötsligt krympt. Svårt att veta vilket som är mera trovärdigt. Gör en egen uppfattning, varsågoda! Sedan en tredje weird thing är att jag har blivit lite rädd för skräckfilmer. Jag har aldrig haft nån skillnad vad jag ser på -- är inte en lättskrämd själ. Men nu. Såg på Paranormal Activity med Julleh här i lördagskväll när den råkade komma på tv. Jag höll en dyna framför ögonen på vissa ställen, wtf? Inte likt mig. Här vill jag ännu påpeka att jag har sett filmen förr. Kommer detta med åldern eller vad händer? En sista konstig sak som jag vill ta upp i detta inlägg är att alla Nivea produkter som jag har varit trogna mot nu inte längre finns i hyllorna, why näin?

Har på känn att jag snarast måste hoppa bungyjump och fallskärm om dessa två skall bli av i detta liv. Om det skall vara på detta vis att man blir räddare med åren. Who's with me?





Dagens sena lunch.



Smaskens säger jag.

TGIF.

Fredag och ledig. Härligt säger jag. Har sprungit på stan i tre timmar och uträttat några ärenden. Hem med mig fick jag lite nya kläder och accessoarer (skrev jag det rätt?) och föddispresent.

Hällde just i lite Mr. Muscle i vessarören i badet. Hoppas det börjar dra bättre nu.
Men nu över till lite dammsugning, matlagning och duschas innan jag tar på mig dansskorna och åker iväg på föddisfiras med lite bowling och restaurangbesök med härliga tjejer JIL.

Bilder kommer laytööör. Trevlig helg!  


Liktydigt, synonymiskt (inkluderat parenteser) inlägg

Det är jobbigt att löpa (i betydelse; längre sträckor än mellan soffan, kylskåpet och sängen), enligt mig då. Skall försöka börja få upp denna usla (och då menar jag fruktansvärda, fenomenala, förfärligt dåliga) konditionen som jag har. Listan med synonymer kunde göras lång. Har anmält mig till ett lopp som utspelar sig i denna stad om lite mindre än en månad, där man skall springa fem (fämmm "%&####%&#%&#") kilometer. Okej, nu kanske ni tänker, fem kilometer det är väl inget. Nej, kanske inte det om man har en fin, härlig, gudomlig kondition att lita på -- vilket jag inte har. Vet inte vart den försvunnit eller så har jag överhuvudtaget aldrig haft nån. Men inte visste jag att den var såhäääär armadaagars dålig. Alltid lär man sig nått nytt. Såklart kan man ju även promenera  om man inte orkar, men jag vill inte vara en quitter. Jag vill ju hänga med de andra barnen och vara en fighter och spy blod när jag kommer i mål (okej, det sistnämnda vill jag inte) Försökte leka tuff.

Får se hur det går. Idag löpte jag, blandat med lite hurtig (läs: flåsande) gång mellan varven, 20 min och jag ville helt enkelt dö när jag kom in till lägenheten.

Jag hoppas det blir lättare. Säg att det blir lättare!


Skorna som får mig att sväva fram (i mina drömmar dock)


Livstecken från Åivoskogarna.

Här ligger jag under täcket i en bekväm säng i Åivo (där ute blåser det något fruktansvärt) och chillar medan alla andra jobbar eller tränar. Börjar vara nästan tre månader sedan jag hälsade på igen -- vart tiden tar vägen har jag ingen aning om. Upplys mig gärna om ni vet! Jobbade lördagkväll och fick äran att servera Julleh & gänget, me like!! Hoppas ni hade en gemytlig vistelse på hotellet och att ni gillade min lilla välkomsthälsning. Välkomna igen skall ni vara!

Anlände igår till Åivo runt 12.oo för att fira morsdag. Hälsade på fammo, åt sedan morsdagslunch på stan och efteråt besökte vi mommo och moffa. Blev endel kaffe och tårta, men jag klagar inte. Senare mot kvällen tog min syrra en löprunda och jag en cykeltur. För att vi inte skulle svälta ihjäl så tog vi kvällsbit (kaka inkluderat) med bassi&lotta. En fin dag överlag. Nu kör vi bilder!


Pepparkakan & femtonåringen


Flaggan på topp


JessiCatten springer och jag cyyklar med mammas mommopeed


Jag och Perho å


Testade lite inställningar på kameran


Åt en god morotskaka på Café Pit Stop Chez Minna idag


och systeri drack en marshmallowkakao, slurps!

Over and out!


Fixat lite.

Check!

Amanda Fondell @ Brödfabriken

Fick medlurad denna kille, som inte är så sugen på att vara på bild..



och vi begav oss till Brödfabriken för att lyssna på denna Idol vinnare..



som sjöng mycket bra, men väldigt få låtar..



och hämtade sedan lite gottigott från Dongnai. Namnam!

Nu tänkte jag ta natten och vara pigg och kry imorgonbitti.
Nattinatt!

Irritationen som uppstår...

Hypotetiskt: man är snål på kyckling-paniini och bestämmer sig för att gå till Piccolo och hämta denna delikatess och man väljer för en gångs skull att äta där. Man tror sig få sitta i harmoni och njuta av paniinin och sin kalla coca-cola, men plötsligt när paniinin kommer till bordet, strömmar det in högljudda tonårspojkar, sisådär ungefär tjugo stycken som hänger vid borden bredvid och uppför sig exakt som tonårspojkar gör. Matlusten for.

3/2012



Ligger lite efter.

När skall man bli orolig?

För sin behåring. Inte som i nån BH ring (vad det nu sedan kunde tänkas vara) utan som i hårighet.

En tanke bara såhär en vanlig uttråkad onsdag.
Oh thanks for sharing, right?

Ett brev på posten.





En av mina f.d arbetskollegor är ut på äventyr i världen och idag kom detta på posten. En mycket trevlig överraskning. Tack för det Katri!


RSS 2.0