Fin start på dagen.

vaknade klockan sju av mig själv och konstaterade att jag legat tvärs över sängen och att 3/4 Thailand "tavlor" inte sitter fast på väggen längre. Hmm? Pigg och kry iallafall sitter jag nu här och äter frukostflingor med naturell yoghurt och färska jordgubbar och dricker äppelsaft i takt med Charices catchyga moronlåt.



och så iväg och le åt frukost- och lunchmänniskor.
Auf Wiedersehen.

Hur många gånger?

Ack, så många gånger har jag undrat, funderat och reflekterat hit och dit varför man inte var klok när man valde sin bransch? Kanske kontorsarbete? Nej usch. Jo, jag gillar servicebranschen och att betjäna kunder mycket, men det finns så många om. Jag älskar när man gör bra ifrån sig och man ser och känner att man faktiskt gjort ett bra jobb. Men när man försöker och försöker mer än sitt allra bästa, men det inte på något sätt räcker till för att få kunden nöjd, för att man inte är tillräckligt med personal -- då är det inge roligt längre. Ibland är man så trött så man inte vet om man skall skratta eller gråta. Idag skrattade vi tills vi inte orkade mera, sen blev det stadiet zombie och nu är det övervarv.

Förlåt för detta uber-super-dunder-tråkiga blogginlägg -- behöver bara göra något innan jag kan somna. Jag lovar att jag inte skall blogga om jobbet nästa gång. Nästa inlägg måste handla om nåt mera roligt, annars lägger jag ner detta.   

Over & out.

Sängchill.

Idag har jag gjort så lite som möjligt -- sovit, kollat på grey, fbookat, ätit och allt detta i min säng.
Nu har jag dock aktiverat mig lite och kommit upp på en högre nivå -- har duschat och måste tyvärr åka iväg på jobb snart. Lockar inte alltför mycket idag, hellre skulle jag krypa ner under täcket och se en film, men vad kan man, måste man så måste man.

Var igår på Vasa Rock, det var skoj, bortsett från regnet som öste ner mer och mer och nu har jag gröna ben, eftersom mina jeans färgade av sig lite när de blev blöta. Försökte skrubba benen i duschen -- men de ser fortfarande likadana ut som igår när jag kom hem. Fint så!

hejtå!


Klappat & klart.


Mätt i magen och själen har fått ro nu när min exchange abroad rapport och feeback formulären är inskickade. Aah!! Den andra skoluppgiften lockar ännu mindre -- kvalitativa metoder.

Nu ska jag snarka som en gris tills Veronica Maggio väcker mig med 'Jag Kommer' och sjasar iväg mig på jobb. 
Gonatt på er!!

12 söndagstimmar.

Klirr klirr, men benen mår ju därefter imoron när man stiger upp. Inte en enda klagande kund ikväll, det tackar vi för. Nu lite baconpasta och ett avsnitt grey på det och sen bäddar jag ner mig.


7/7

Hej, jag lever. Hoppas ni också gör det mina vänner.

Yeah, skall kämpa på jobbet ikväll ännu. Det har varit jobbiga, långa och stressiga dagar. Men imorgon tänkte jag ta en ledig dag. Borde göra skolarbeten och få i ordning lägenheten, så, så mycket ledigt av den dagen. Tur att det inte är alltför heta och fina dagar nu, då känns det inte lika jobbigt att sitta inne. Jag har förberett mig mentalt för en stressig dag även idag. Igår tänkte jag att det blir en lugn dag -- det är ju måndag, men icke. Man skall nog aldrig tro något, före man vet. Bäst att inte ha för höga förhoppningar i nån situation.

Idag har jag ätit på McDonald's med dom tre syskonen, kusinen och såkabon, som hälsade på idag. Woo!!! Efter det kaffe på Wayne's Coffee med alla förutom två av syskonen som åkte iväg. Skönt att träffa andra människor förutom dom samma människorna på jobbet och kunder. Inget illa mot mina jobbkompisar, dom e fina typer, men har jobbat med typ dom samma nu i en veckas tid för alla andra är på loma.

Så tack för ert fina sällskap idag, jag uppskattar det gånger tusen. Inte bara idag -- även andra dagar uppskattar jag er. :)

Nu värmer jag upp med The sounds nya skiva -- den e toppen.

hejtå.

Katastrofkväll på jobbet.

Finner inga andra ord.

Dag 010711.

Består av:

Kaffeöverdos. Besök av P och sonen K. Ett brev på posten. Ny låt. Regn. Tummarna upp för J's möte. Jag på jobb.

RSS 2.0