Dan före dopparedan.

Woo!
Hemma bland den knasiga familjen är jag nu. Granen är klädd, paketen är paketerade, en del av glöggen drucken, tjafs med syrran om hur vi ska göra saker och ting, osv osv, ni vet, juletider, och nu väntar jag bara på morgondagen. Kiva, kiva!

Jag skall äta dessa dagar kilovis med skinka, choklad och alla andra gottesaker. Målet är att rulla tillbaka till Vasa.

G'natt!

Och så var dom bara tre...

Hälften av de 6 dagarna har gått och nu har vi bara tre dagar fram till julafton. Helt galet, om man frågar mig. Sista dagen jobb imorgon och sen tänkte jag ta ledigt i hela 5 1/2 dagar. Wünderbart! Julklapparna börjar falla på plats, bara några småttingar kvar. Julkorten fixade. Borde ännu besöka skolan och kela imorgon och tvätta kläder. Även kanske baka något smått, om jag hinner med. Julstäda tänker jag skippa, eftersom jag ändå inte kommer att fira jul i denna lägenhet.

Shalom!

6 dagar.

Jag fattar ungefär lika mycket som barn om jultomten. Vart gick ett år igen? Synd att man inte blir yngre med åren.

Satte på tvn ikväll för omväxlingsskull. Den var senast på över en vecka sen... hmm..? det är väl inte en dålig sak i sig, men ja, råkade just börja en film på nelonen då -- tuplamorsian. Trevlig film en söndagskväll.

Allt för mig ikväll.
Fortsatt trevlig kväll allesammans! 




En godnattsaga till er...från mig...

Sådärja, då var ännu en lång julsfestsdag på hotellet avklarat. One more to go, om man bortser från några vardagar. En riktig trevlig kväll med mycket mycket folk. Skönt att komma hem och varva ner innan läggdags med lite musik i hörlurarna.. (Obs! Inte julmusik.)

Innan jobbet idag hann jag ansöka om förlängd studietid och skriva lite på ett skolarbete, som jag hade som mål att bli klar med idag, men alltid går det inte som planerat. I varje fall inte när "vaktmästaren", eller nån liknande, kommer och ropar "Time to go!" när klockan slår TRE!? Då är det väl bara att packa väskan och åka iväg till bättre breddgrader. Nåväl, jag tog mitt pick och pack och tog en vända på stan. Hann införskaffa nya arbetsskor. Ordentliga denna gång och -50% till på köpet. Trevligt så! Ecco is the shit! Sen blev det en kycklingwrap på Café de Paris och ner i väskan hann ännu fyra juliga dynöverdrag till mina soffkuddar slinka ner innan jag väl var framme vid hotellet. En kaffe på det och på med de nya arbetsskorna. Tipp tapp, tipp tapp..

Nu skall jag försöka ta mig till nukkmattis land och glatt traska på stan imorgon och börja inhandla mina julklappar för iår.

He va nattinatt he!

95 cent.

Så mycket pengar gick det åt på min julshopping idag. Plats för några sekunders skratt här.
Nå, kan ju int klaga på att det gick åt massa pengar iallafall. Det som kostade så mycket var vaniljsocker, åt mig själv då. Oj voi. Andra i sällskapet fick handlat många fina gåvor. Vissa har ju bättre framförhållning än vissa andra. Fint jobbat tjejer!

Nu startar jag denna helg med denna låt.


En torsdag i December.

Jag har nog lite bloggsvårighet. Kan man ens säga så? Kanske inte. Jag har svårighet att uppdatera min blogg. (som om alla inte skulle ha fattat det redan från ordet bloggsvårighet eller annars bara märkt det när jag är så dålig på detta) Usch vilken flummig start. Vi börjar om. Ignorera detta!

Hej på er!
Har ni det bra? Jag hoppas det. Här är det bara finemangus.
Ikväll har jag haft besök av Julleh, Hippu och Limba. Vi har rockat med Rockbandet och sjungit Singstar. De va nice! Innan kvällen kom till Vasa city, drack vi kaffe med Ensku på ett av caféerna i stan. Jag har faktiskt varit ledig idag, har även den turen imorgon. Free like a bird! Imorgon blir det julshopping med Julleh the king på förmiddagen och senare mot kvällen blir det mat och dryck med de nyblivna ex-kollegorna Rosamunda & Senapssillen på nåt av restaurangerna i stan -- vilket är ännu oklart eftersom de flesta tydligen är fullbokade.

Nu är jag trött och tänker krypa ner under det röda täcket.
Hejtåå!

RSS 2.0