måndag suger...

...men vet ni vad som suger ännu mera, joo ja skall berätta, att vakna kl. 07.00 imoron! fast egentligen ringer min väckarklocka då och jag slår av den utan att bry mej destomer. några minuter senare börjar min telefon yla på, då vaknar jag till lite, men sen är det min tur att ge tillbaka, jag börjar snooza i minst en halv timme. ha! där får den. och sen helt vakna till då det är ett måste om jag skall hinna i tid till skolan (som jag ändå aldrig gör).

en annan sak som suger är matte kursen som går på tisdagar, dvs. imorgon, som jag av vissa olika orsaker inte varit på typ de 3-4 sista gångerna. orsakerna är många. resa, sjuk, jobb, allmänt trött eller helt enkelt inte bara orkat.

sista saken som suger idag är skolarbeten som jag aldrig får gjort. MEN, idag har jag fått gjort en av de tusen faktiskt.

jag skall bjuda er på en otroligt snygg bild av mig och syrran från ifol somras.

LOL.

se här, vad har hänt?

jo, detta har hänt sen senast.
update.

jag har rest till turkiet med flunssa och en fucked up, dvs blödande näsa, och före det hade jag även magsjuka och feber, immunförsvaret inte på topp iaf, vilket i sin tur inte resulterade i något gott. --> tredje ti sista dagen där fick jag hög feber, sen omvandlades det till diarré, magsmärtor och illamående. Båtturen gjorde inte saken bättre; jag säger er bara kräkningar mums. Mådde inte bra och fick inte ner någon mat, plommon gick, men di va ju int nå bra för magen så di fick ja skit i.

Flygresan hem gick iofs hyfsat bra, immodium rocks, mådde lite dåligt där en tur, men zzzzzzar man så vet man inget av denna värld. Jag gilla sova. Planet nere, jag illa må, sjuk i magen, inget bra.

Taxi hem, sen me tvillingarna direkt ti först hjälpen. Sköterskorna och läkarna undersöker mig och tar tusen prov. De tror säg det är bäst att jag lämnar kvar över natten så de får lägga mig i dropp. Nästa dag menar de att jag slipper hem, men nej så blev det ej, läkaren undersöker min mage och jag hade rätt så sjuk i höger sida vid blindtarmen. Han menar jag skall flyttas till kirurgiska avdelningen under observation. kanske opereras för blindtarmen. Jag inte glad. Jag vill hem och kolla på mina inköp. :)

De flyttar mig och börjar ge mig antibiotika. Magen blev bättre under dagens lopp och ingen operation behövdes. Jag häppi! Fick inte äta något under denna dag och det bara vattnades i munnen på mig. KVARGBULLE!!!!! PRINGLES!!!!! oh gud, vad som hellst!!

Nästa dag fick jag nånslags "sosekeitto" och NAM, vet int om jag någon gång uppskattat mat lika mycket som i det ögonblicket. Jisses det var gott! Fredag och får åka hem denna dag och läkaren skriver ett recept på en antibiotika kur.

På tisdag ringer jag till sjukhuset och frågar om provsvaret till mitt salmonella prov. Jag har en campylobakterie i magen. Antibiotika kuren måste bytas ut mot ett annat, för den som jag hade då hjälpte inte mot bakterien. wippii.

nu är kuren slut och jag mår bra. :)

förutom denna incident, var resan HUIPPU! Thänx to everybody!

nu är jag trött, så trött. orkar inte skriva mer.
men en bild fattas.



tänk vad jag åstadkommit.
iyi geceler.






RSS 2.0