Klara Vappen!



Ser mer ut som en freaky M&Ms påskhälsning än en trevlig vapp önskan, men.. Glada vappen bara! Nu ska jag hänga på stan en stund med Smebabor och sen kallar jobbet för denna vappfirare. Au revoir!

My enemies strikes again...



Groteskt! Let the battle begin!

Kär!

I Kents nya album. Hjäälp, så bra!

Jag tror att min favoritlåt är "Jag ser dig!", kanske. Har inte riktigt bestämt mig än. Kanske jag inte behöver göra det heller? I varje fall här har ni singeln 999.

Drive.

Idag på jobbet gnällde jag "får jag gå heeeemm nuuuu..?" men det fick jag inte. (wonder why!) Sen gnällde jag en gång till om några timmar och då fick jag gå hem. Wuu, score! Egentligen gnällde jag ju på skoj dock, eftersom jag var lat-slö-hängig och hungrig?! hela tiden. Skulle kunna äta en heeest, som man brukar påstå sig kunna göra när man är riktigt hungrig. Dumt uttryck egentligen. Men tillbaka till ämnet. Jag fick gå hem typ två timmar innan jag annars skulle ha slutat. Tack för det Migüel! Vi hade allt så bra under kontroll så ett stycke levande människa kunde bra lämna stället med gott samvete. Idag hade jag turen på min sida.

Satte popcornen i micron, tog saften ur kylen, bänkade mig i soffan, satte hörlurarna på och tryckte på play för att snurra igång Drive. Mycket bra film! Den gav mig en pirrande spänningskänsla i magen under hela filmen. Om du inte sett den, ta och se den vetja. Kan gott rekommendera om man är ute efter spänning och lite romantik.

Ser man på. Jag har klurat ihop ett inlägg! Tog bara tre månader och två veckor ungefär att be back. Nåväl, bättre sent än aldrig?

Nu är klockan alltför långa vägar över midnatt igen... Så nu skall jag idka skönhetssömn innan mina grannar väcker mig.





Sov gott! Puss!

RSS 2.0