venezi vs. villaavslutning

jag står inte på kokkolas torg och klappar i takt till 51koodia eller sturm und drang och jag är inte heller på någon villa, men jag är hemma i kokkola framför datorn och har funderar på att gå till torget och se på ilotulitus show, men först måste man köra en hel del kilometrar från urskogen fö att komma till torget och det är lite jobbigt, men det går. vi får se. 

har ätit en hel del gott och sen blir det  med syrran och lite mera gott, dvs. chips.
skolsäsongen har börjat och det känns jobbigt. är inte alls sugen på skola nu just, för mycket sittande och lyssnande, jag vill göra nåt istället, som man får då man jobbar. menmen nog vänjer man väl sig.

nu drar vi opp röve jer från stola.
Tjao!

sleepless på handelsesplanaden.

sazie no sleep can get. antar det beror på coca-colan ja drack på jobbet. hmm.. har man nån annan än sig själv att skylla på. Svar: nej. tyckte jag lika gärna kunde blogga lite än att ligga i sängen o vrida o vända på mig. orka vända på sig hela tiden, suck. o så blir kudden varm på båda sidorna, blää. nu får dom ligga där o vara varma skitdynor. en annan där bakom väggen har antagligen snarkat en bra stund ren, hehe. by the way, handlade bridget jones diary 1 o 2 böckerna för 1€/st. fynd eller fynd? fynd tycker jag :)

alltför sant. "ja, ni vet, har man väl kommit upp i en viss ålder...då är alla de hyggliga karlarna upptagna."

http://www.youtube.com/watch?v=VlC5ekHoVJk 

monkey brain? no thanx.

haha. jag säger er bara fy vad äckligt tacka aldrig ja.


 
såg inte ut sådär igår, men kunde ha gjort det.  jammijammi.

hemma i kokkola nu. syrrans konfirmation imoron o tibax ti vasa imoron.
 
sängen kallar. sara lat. mamma bäddar. tacka vetja mamma. 
 


löllö daa.

trött o känner mej på alla sätt slö helt enkelt. vitaminerna vitaminerna sara. känns som att ja sku borda få i mej mera vitaminer för att orka leva. o så då man böri drömm om jobbet så känns de som att I could need a break. bra då ja drömd att ingen kom ti salsa kvällen, men he kom noo verkligen folk dit. :)

va ska man hitt på idaa före jobbet då?

vet ej.


eller kanske käka vitaminer. hellre dom där opp.

tjaukkelis                                                      

min favorit jeans har nått sitt slut.

nu er det dags att säga farväl åt jeansen som börjar ha hål överallt och dags att besöka stan för att hitta ett par nya jeans som jag gillar. inte världens enklaste,men de ska gå de ska gå! gillar h&ms jeans, men de gillar inte mej, så dom får jag skippa.

nu e de nog mat på stjeeemat o kläd påläggning o sen shopping.

ja säger bara shalom.

RSS 2.0