Helt klart -- Så Klart!

Helt klart en bättre dag än igår. Idag har jag till och med tagit mig till skolan och lärt mig något, sen har jag tvättat kläder och sen lagat mat och ätit fyra bakade potatisar och tonfiskröra. Namnam!

Och solen skiner ju.


Vad gjorde Sara 121011?

Absolut ingenting.

Har ingen matlust alls och känner mig allmänt grå, hängig och omotiverad. Behöver jag säga mer än, vädret. Vart man än tittar är det bara grått.
Tur att jag får åka iväg på jobb och göra någon nytta här i världen.

Vart gick ett år?

Skrämmande vad tiden går fort. På tal om tid, vet ni vad som hände exakt ett år sedan i mitt liv? Gissade väl det. Och inte tänker jag berätta det heller. Nu var jag elak, fy på mig. Äh, låt fantasin flöda -- var kreativa. Det är inte så märkvärdigt, råkade bara minnas det.. men som sagt, ett år. Friikki friday (sunday)!

My Saturday.



Miral -- a little bit of heaven --all good things

Nattmüüs.


Sov gott!

Ville bara...


...visa upp min nya stolthet. Fin va?

Good Life.


Kemin som uppstår...

...är ett intressant begrepp, men ack så invecklat.

Rainy days.

Har haft min syster på besök lördag-tisdag och mamma måndag-tisdag. Det var trevligt. Lördag hann vi inte göra så mycket eftersom jag jobbade kväll, men min syster hade bakat semlor åt mig tills jag kom hem. De va najs! Söndag gick vi på stan och sedan åt och drack vi gott på den nya restaurangen Pincho Tapas Bar. De öppnade officiellt igår först, men hade öppnat lite i smyg några dagar innan så personalen skulle få öva lite. Smart tänkande där. Kan varmt rekommendera stället. I måndags hämtade vi mamma från busstationen och åkte på lite shopping till Stenhaga och hämtade Spicy & the Marvins. Jag lyckades ju krångla till det rätt så mycket när jag försökte bygga ihop stolarna, men efter en timmes extrajobb och finskt sisu blev det bra till sist. Mamma kockade i köket och efter en stund var vi mätta och belåtna. Tisdag åkte mina inneboende hem och kvar lämnade jag. Fikade lite på Wayne's i trevligt sällskap och hoxflox var klockan jobbdags. Jobbade några timmar och sen tittade jag in på D.O.M. och hängde på Oliver's en stund efter det. Sen sov jag några hosttimmar och besökte läkaren och här sitter jag nu och har dödstråkigt på min sjukledighet.

Du som frågade mig igår om ensamheten. Just nu kan jag känna lite ensamhet, eller kanske det närmare är uttråkighet och lite närhet och ompysslande jag saknar. 

När skall det sluta regna egenligen?
Och när skall man förstå hur människor tänker?


Lever du? Jag lever.

men hur länge till vet jag inte. Känns ganska nära döden förtillfället. jag.orkar.inte.hosta.längre. Äh, nog blir jag väl snart frisk, men det är så jobbigt att hosta nätterna lång och ha ögon som rinner och nu ännu till på köpet har jag väldigt sjuk hals. Betyder detta det som jag har väntat på? Min bästis Angina is back...? vi får väl hoppas att det går om med lite burana, annars vet jag inte vad jag tar mig till. Nu svettas jag som en gris. Detta är så toppen så.

Jag hoppas verkligen ni inte behöver drabbas av denna virus -- inte kul alls. Läkaren tyckte det lät illa dethär och sjukskrev mig till söndag åtminstone till en början, men han kunde inte mycket annat göra. Han skrev ut en "astma kiekko" för att göra det lite lättare att andas, men that's it! Det enda jag kan göra är att vila och titta ut från fönstret tyckte han. Men great. Vad gör man inomhus i fem dagar? Tar livet av sig.

Jag skulle vilja ha en kram nu, eller två eller helst flera. Och sen skulle nån kunna ligga bredvid mig och tycka lite synd om mig och säga att allt ordnar sig. Det skulle vara fabulous -- sagolikt. Ah.

Peace out.

RSS 2.0