Har försökt...

Jag börjar skriva inlägg, men sen kommer jag fram till den slutsatsen att "Äh, ingen orkar väl läsa detta, delete!" Försöker igen, men kommer fram till samma slutsats och raderar alla meningarna. Tror jag tar en bloggpaus nu. Vi ses -- kanske förr eller senare. Ni får ha det så bra tills dess.

Tam Mai La?



Chokladmuffins klockan två på natten? Why not.

tsill tsill tsill

Ibland kan man bli irriterad och det blev jag idag. Gaaaah!! Folk kan vara jobbiga ibland. Jag ringde JS och tog en snabb kaffevisit -- nu känns det bättre. Före det tog jag morgonmål/kaffe med Long-Yo och fick höra trevliga nyheter. Woppii! och nu tsillar jag på min balkong innan jobbet. Fick även veta att jag får två veckor semester om några veckor, trevligt så!

Offtowork.

över 0000 igen.

I höst måste jag få en dygnsrytm. Det är ett pakko, ett måste på modersmålet. Om inget annat så denna sak strävar jag efter i höstmörkret. Det finns inget positivt med att gå runt och vara trött hela tiden bara för att man sover som en galen människa. Jag önskar jag vore en normal människa -- det går väl att fixa, till en del i varje fall? Ibland lägger jag mig 0102030405 eller ibland kan det gå till 06, beroende på situationen. Ibland vaknar jag 0708091011121314 eller varför inte 15 när man är riktigt trött. Som ni ser så är denna sträcka brett utvidgad. Så, min önskan är att gå och lägga mig före klockan 0000 så småningom (det går tyvärr inte alla dagar på grund av mitt jobb), men så gott det går skall jag fixa min damage som jag utsatt min själ för, för att sitera min vän J.Vs ord från idag. Ordet i fråga skall läsas på svenska.

Idag och igår har jag roat mig i smedsby och imorgon tillbaka till svamphotellet för att förtjäna in några guldpengar. Hoppas på en ledig torsdagkväll, så vi kan unna oss en smakrik och gemytlig kväll på Strampens terass.

Over & out.

ett, två & fakta.

Ser ut som hösten kommit till Vasa, men jag hoppas på lite solenergi och värme ännu innan hösten börjar på allvar. I varje fall fick jag sån höstkänsla idag så jag tog ett. fram kalendern ur dammvrån, för att börja planera in ett och annat för hösten/vintern. Känns som att det behövs en kalender för att jag skall fungera -- eller fungera aktivt för att omformulera mig. Ändå brukar det vara svårt. två. jag köpte en ny fungerande fjärrkontroll för att inleda TV säsongen i höst.

Sen övergår vi till lite intressant fakta! (enligt mig då)
Världens högst belägna hotell, The Ritz-Carlton, ligger i Hongkong på 490 meter över markytan med 118 våningar. Hotellet öppnades i år.

http://www.ritzcarlton.com/en/Properties/HongKong/Default.htm

Inte illa! Jag kunde tänka mig att övernatta där och mer än gärna jobba där. Woo!!!

Puss o nattinatt!



Steg 1.

Rent badrum -- check!

okej, okej.

jag är en så dålig bloggare, så jag tycker synd om alla som ens orkar öppna denna sida för att se om det dykt upp någon uppdatering. Men nu, när ni klickar in er på sidan så har det faktiskt kommit ett inlägg, wau! Ingen strålande sådan, men iallafall.

idag har jag fyndat på fyndis med J & I. Hem kom jag med ett par jeans, en klänning, en bok och en film. Rätt så fyndat. Sen har jag hälsat på lille söte N och sedan matlagning hos mig med gänget J, S & H. Och sen har jag tjänat in lite pengar på svamphotellet.

Mina grannar har hejdundrans fest så ja sätter på ett avsnitt av min favorit serie för tillfället -- season 7, episode 21. I Will Survive. Imorgon skall jag möjligen skvallra över en kopp kaffe med Long-Yo. Henne såg man i februari senast -- tiden flyger iväg. Som jag redan idag konstaterat. Vi blir inte yngre, tyvärr.


RSS 2.0