At the airport..

..i Helsinki. Mätt i magen av caesar-kana salladen. I väntan på att vi ska få stiga in i planet, sitter vi här och nördar oss runt bordet. Ja, inte mycket annat än så länge. 23.55 stiger viiiiiiiiii och landar i Bangkok 14.40 lokal tid om jag minns rätt.

Allt för denna gång.

Moooi! 


Resfeber till hundra.

Hjääääääälp!!! Snart, så snart sitter jag på planet till Helsingfors och inatt åker vi Helsinki-Bangkok. Iiiiiik!! Ja, vad mera. Väskan packad, hoppas bara att den inte väger för mycket.

Är så spänd, så bäst att jag avrundar detta inlägg innan jag börjar yra en massa.

HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!

Sköt om er, så hörs vi och syns senare!

Puss.

jag och gröna saken hittade varann idag.

Ojoj, snart är denna dag slut -- tack och lov! Orkar inte vara vaken många minuter till. Nu är ena hemtenten inskickad. Skönt. En kvar då. Men orkar nog inte skriva på den mera idag, får bli morgondagens beskymmer och kanske övermorgons också.

Här ser ni mig och min inte alltför lilla kappsäck. Vi skall ha det bra tillsammans och hoppas på att vi får rum med allt när vi återvänder hem till Finland. Vi hoppas även att thailändska kläder och saker väger som luft.



En overexcited Cärtsy.



Och en freaked out Cärtsy.

Båda beskriver mina känslor ganska bra just nu måste jag medge.

Men nu bädden. Nattinatt!






hej från Åivo.

här sitter jag i skogen bland kor och skit. Okej, nog finns här väl annat å :)

jag är och farvälar mig, okej, det där är nog inget svenskt ord men anyways, åt familjen och släkten. Fast när jag tänker efter så hinner jag inte umgås speciellt mycket med någon, men jag är ju här iaf. Man kan se på mig om man vill, haha. Sitter mest och skriver ner en massa skit på datorn, som förhoppningsvis skall bli en hemtent inom dagens lopp. Och när den är färdig skall jag börja på med nästa hemtent. Jeba. Natten är räddad!

skall försöka sätta upp nån bild på mig och min nya stora limegröna kappsäck senare ikväll om jag hinner.

hej så länge!

Omvandling.

Såja, nu är bloggen omvandlad till Thailand-blogg. Skall försöka bli en bättre bloggare än vad jag varit hittils. Jag lovar. Headern borde kanske bytas ut, bilden som finns där är från Turkiet så är kanske lite vilseledande i och med att jag inte kommer befinna mig där i tre månader, utan i Thaikkulandia.

Alright, men nu hinner jag inte skriva mera -- hemtent ska skrivas före Mexico dinner blir aktuellt ikväll.

5 more days.

hejtå.

rubriklös.

Jag fick en plötslig städattack. Nu är det rent och fint och luktar gott i min annars rätt ruttna råtthåla. Min ingen reklam skylt kom sig upp på dörren äntligen (HALLELUJA INGEN REKLAM MERA) och två maskiner med tvätt är tvättade. Ibland är jag duktig, dock sällan, men därav ordet ibland. Ookoo, fredag imorgon då. SNOWBOARDING MED DOM BÄSTA PÅ LÖRDAG!!!!! Som jag har saknat.

Av nån konstig anledning kommer Justin Bieber upp som rekommendation för mig på Youtube. Hmm.. nämner inga namn här, men tror inte det är jag som har Youtubat senast, haha.

Nu ska jag avsluta dagen med Grey och dom andra.


ที่คุณเห็นในภายหลัง

Jag frågar bara...

...varför köpa gurka, knackkorv, leverkorv? Bara för att nämna några inköp som jag inte ens hunnit öppna innan de möglat eller datumen gått ut.

Det går bra nu! Kompis, det går bra nu.

RSS 2.0