inväntar besök...

...av ett stycke mamma och ett stycke pappa. Och förhoppningsvis ett stycke Snowboard med i bagaget.

Karelska piroger gräddade, äggsmöret rört ihop, kexen på bordet och äppelwieners i väntan på att få slänga sig i ugnen och bli gräddade. Ljusen på och här sitter jag och väntar - alltid sena. Man kan ju undra varför jag alltid är sen?

Ska sätta på ett Grey avsnitt i väntan.

I only wanna be with you - Volbeat


keep rollin' rollin' rollin' rollin'.

Effektivitetens dag.

lyssnat på HA från tidiga moron och sedan lyssnat på föredrag hela halva andra hälften av dagen och klämt in en egen presentation däremellan med våran grupp. Tjopp, iväg på Thailands info.. Fyllt i visum-, grants application-, kela- och andra trevliga papper. Slängt in passet och andra grejer i ett kuvert som ska skickas till Thailandoo. Hem en mini sväng och sen tibax till skolan för att planera och göra i ordning för min o Long-Yo's temadag imoron -- Chinese New Year - Year Of The Rabbit 2011. Imorgon är det vi som är chefer och står för programmet hela dagen. Får se, får se..

Hem för att fixa bokstäver med svart tusch på rött papper. Oh, vackert vackert. Vackert var väl att ta i rejält, men tänk vad man gör för skolan. Knepar & knåpar på sin fritid, helt okej? Tja, om vi får en femma så ja, värt det haha.

Diskat och skurat lägenheten. Partaj hos mig på lördag. Ingen vill väl sitta bredvid dammråttor har jag på känn så nu skiner det.

Mejlat lärare, kommenterat på portalen, funderat och planerat morgondagens föredrag. Undrar verkligen om jag kommit ihåg allt som jag skulle göra idag? Lär väl visa sig.

Några kaffekoppar och smörgåsar till på det och här sitter jag nu slut som en/ett...., ja där kan ni klämma in vilken fras ni vill. Upp till er!

Sömn skall smaka gott efter denna dag. Vilken tur det är helg med skojiga aktiviteter snart. På lördag får jag väl stå för det heta och aktuella diskussionsämnet, haha. Om ni bara visste skulle ni antagligen endera skratta eller gråta! Oj oj... vad skall bli av detta barn?

Med dessa ord önskar jag er godnatt!
På återseende!


Har nog inte riktigt fattat än...

...att jag snart åker iväg och återvänder till Finland först i slutet av Maj!
Weird, men roligt på samma gång! Meeen tuuuusen saker som måste göras och ordnas innan man kan sätta sig på planet. Men men en dag åt gången. Nog ordnar det sig, som med det mesta här i världen.

Nu är det natten som kallar mitt namn.

XOXO :D

It's crazy, but it's true... I'm ....... you!

tänkte skriva lite, men helt plötsligt blev det tomt i huvudet. öh, fint inlägg det här. försöker på nytt igen när jag har något att komma med!

RSS 2.0