Det börjar närma sig sitt slut...

Detta skrev jag igår, men hann aldrig publicera den, så.

Idag är det tisdag och imorgon är det vår sista skoldag, snyft. I måndags hade vi presentation om våra egna SPAn, idag har vi besökt ett SPA och efter det hade vi tent i Thai language -- jag och Angie fick fullpott. Jebaa! De flesta fick väl fullpoäng, tror ja. Så, så svårt var det nog inte. Det var en tent där man skulle vara par och komma upp med en diskussion sinsemellan, där vi skulle hälsa på varann, presentera oss, berätta varifrån vi kommer, beställa mat & dryck, fråga om maten smakar och beställa in notan. Efter det skulle vi ordna några ord i rätt ordningsföljd så det bildades olika meningar.

Idag hade vi sista tenten i SPA Management. Jag var lite orolig för hur den skulle gå, men den gick bra, yess!! Idag har vi btw haft strålande SOLsken i Rangsit, de nii, så vi åkte genast till poolen efter tenten för att få lite färg på våra inte alltför färggranna kroppar. Efter några stycken kanske två-tre timmar vid poolen blev det dags för vår sista presentation i MICE. Efter våra sista timmar någonsin i building 11, floor 7, class 702, gick vi tillbaka till poolen. Hängde där en timme sträck två timmar, sen hem och duscha och sen iväg på fotbollsmatch mellan RSU STAR (alltså vi) och RSU Staff. Det ösregnade när vi gick mot planen och ännu där öste det ner. Vi spelade på våt plan och gyttja överallt med våra fina pinka speltröjor. Vi hade som mål att vinna, men det sket sig någonstans på vägen och ställningen blev 6-5 till RSU Staff. Alltid kan man inte vinna, men det suger att förlora.  

Imorgon är har vi endast certificate presentation och på kvällen farewell party kvar. Sen är detta utbyte vid Rangsit University slutt. Slutt, slutt, slutt. Snyft!! Sen har vi vår sista semester -- ser ut som att det möjligtvis blir Krabi och Phi Phi iallafall. Woppaa! De är de ställen som jag mest av allt har viljat besöka under min vistelse i thailand och nu är det inte helt säkert att det bli av heller, pga av varningar för svår storm och översvämmningar i södra thailand och regn regn regn i hela landet, monsunregn yeah varför nu? Varför inte starta först när vi åkt hem? Men men måste se ännu vad dom lovar för väder till helgen och nästa vecka. Jag håller hårt på Krabi och Phi Phi. Detta blir nog bra.

hejtå.        



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0