Developing & me myself and I.

Dom orden passar inte i samma mening har jag konstaterat. Om inte förr, så senast idag på tenten. Gick ju inget vidare att planera en marketing plan på marketing examen idag. Nå, vi får hoppas att Nuttapong är snäll med bedömningen, annars e de kakka. Wanchais tent borde väl ha gått hyfsat bra iallafall.

Men nu när tenterna är om så tar vi semester. Heaven! 10 dagar semester. Ännu är planerna inte riktigt färdig slipade, men vi jobbar på de. Ganska klara är dom nog, men när vi åker och var vi ska bo är lite oklart ännu.

Efter tenterna blev det shopping med A på Khao San Road igen. Vi skulle inhandla fina adidas väskor som vi har sett där förr, men typiskt så fanns det inga väskor där idag. Hem kom jag med en solbrilla topp och två par bikinis istället. Det gick väl också, men lite vått i ögat blev det nog när inga adidas väskor stod i rad. Vad ska vi nu resa med? Lilla ryggsäcken igen, suck!



Typ sån här goding gick före oss på gatan påväg hem från skolan idag. Mysigt! Den hade kanske inte riktigt lika stort huvud, men you got the point.

Tjingeling.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0